Texts

Below you will find a set of texts used on TypeRacer. Certain texts only appear on certain difficulties.

Sorted by difficulty rating compared to other texts

Show complete texts

Rank ID Text Length Races Difficulty Rating Top Score Top 100 Average Active Since
1. #1010326 I kanë lënë tre vende pune dhe u shkarkua nga të gjithë... 356 1 1.324 54.73Ardison (arddison) 54.73 54.73 February 13, 2019
2. #1010416 Ndryshe nga katër shqisat e tjera të vendosura në rajonet... 256 2 1.290 98.62Jireh (slowsnailtyper) 91.38 91.38 April 17, 2018
3. #1010157 Tru mund të jetë një mjet. Por, kur ju nuk mund ta ndaloj... 291 1 1.287 35.35Rohit (chuchha) 35.35 35.35 April 16, 2011
4. #1010408 Ka dy lloje të fibrave në muskuj tonë, e kuqe dhe të bar... 423 1 1.253 58.09Gledi (superstronghold) 58.09 58.09 July 23, 2012
5. #1010038 A e dini pse e quajnë atë Franky Four Fingers Doug? Sepse ... 231 1 1.240 56.55Stephen (_arc27_) 56.55 56.55 November 28, 2009
6. #1010236 Ata që të vazhdojë vetëm shumë ngadalë mund të bëjë... 178 1 1.191 32.65Tjandra (tjandra_s_g) 32.65 32.65 July 25, 2014
7. #1010104 Kimi i një element është vendosur nga mënyra në të cil... 206 1 1.186 69.44Nozden (kranzei) 69.44 69.44 December 19, 2009
8. #1010325 Faktet mund të mendohet si objektive ose subjektive. Gjëra... 180 2 1.184 27.43Giovanni (giovannigando) 27.28 27.28 July 25, 2014
9. #1010439 Ka ardhur koha për njeriun për të vendosur vetë një që... 479 1 1.171 107.83ANDREA (andreaak00) 107.83 107.83 September 23, 2018
10. #1010078 Tani unë dua që ju të mendoni dhe të pushojë së qeni n... 287 1 1.160 33.25Feti (eltion) 33.25 33.25 December 26, 2011
11. #1010122 Nëse ka një gjë historia e evolucionit ka na ka mësuar s... 221 1 1.158 31.80Rohit (chuchha) 31.80 31.80 April 16, 2011
12. #1010037 Kjo Tommy's. Ai thotë se njerëzit u emërua pas një armë... 154 2 1.152 95.30Háčky (hatschky) 93.48 93.48 April 3, 2017
13. #1010055 Unë e di se ju nuk u lodhur atë ditë, sepse kishte shumë... 305 2 1.150 50.75police (styrofoam) 43.99 43.99 February 2, 2019
14. #1010319 Mos harroni se humor është shkruar prapa. Kjo do të thot�... 172 2 1.145 42.23Orejitas (orejitas) 33.99 33.99 April 21, 2013
15. #1010245 Kur ju jeni të shtypni mbi një makinë shkrimi, your input... 238 1 1.141 45.83ALL (0gets) 45.83 45.83 March 7, 2018
16. #1010422 Nuk ka ndarje fizike pas presje në feta, në mënyrë që b... 296 4 1.140 130.33Glevion (glevion) 96.00 96.00 April 17, 2018
17. #1010288 Memoare kulluar por tërësisht të rreme lehtë mund të je... 259 2 1.135 51.46The Cup!D (slowly_but_sure) 50.26 50.26 April 22, 2013
18. #1010075 Një djalë pak doli jashtë për të luajtur. Kur ai hapi d... 182 2 1.134 85.35Háčky (hatschky) 68.00 68.00 April 22, 2013
19. #1010034 What about Tony? Ti e di, plumb dhëmb Toni. Ai do të gjeni... 233 3 1.122 61.22⛧🦇🎃💀🎃🦇⛧ ... 47.14 47.14 April 22, 2013
20. #1010324 Faktet mund të mendohet si objektive ose subjektive. Gjëra... 319 2 1.116 47.32Orejitas (orejitas) 45.79 45.79 April 24, 2013
21. #1010352 Me ardhjen e Dean Moriarty filloi pjesë e jetës sime ju mu... 228 4 1.114 59.10Rogeriusx (rogeriusx) 45.22 45.22 April 20, 2010
22. #1010279 Kjo Qwerty mbijetuar sfidat e rëndësishme e hershme në hi... 221 1 1.111 22.10Giovanni (giovannigando) 22.10 22.10 June 14, 2021
23. #1010281 Dëshmi në historinë e standardeve të Qwerty kundrejt Dvo... 377 3 1.108 78.06Ken (yetiowin) 65.93 65.93 December 19, 2009
24. #1010164 Kur isha i moshës suaj, televizioni u quajt libra. Dhe ky �... 269 1 1.104 54.69Michael (michael_frost) 54.69 54.69 December 22, 2020
25. #1010216 Tani keni ardhur tek unë dhe ju thoni: Don Corleone, më je... 175 2 1.097 131.17Glevion (glevion) 89.35 89.35 June 4, 2012
26. #1010158 Tru mund të jetë një mjet. Ajo mund të kujtojnë numrat ... 505 1 1.095 85.59Ken (yetiowin) 85.59 85.59 January 4, 2020
27. #1010246 Edhe më të mirë-projektuar karrige nuk do të bëjë për... 282 1 1.095 62.12ARTAN (begaal97) 62.12 62.12 November 5, 2018
28. #1010282 Dua vetëm të doja të theksoj se ju u dhënë çdo mundës... 421 1 1.092 46.31Orejitas (orejitas) 46.31 46.31 April 22, 2013
29. #1010009 Por dy burrat nuk janë të vetmuar në të gjitha. Në sht�... 330 1 1.092 85.35Ken (yetiowin) 85.35 85.35 January 4, 2020
30. #1010299 Megjithatë, një ditë prej ditësh, në një përshtatje e... 368 1 1.090 46.21Orejitas (orejitas) 46.21 46.21 April 22, 2013
31. #1010428 Nga konsiderata compositional shtresa domate do të pritet t... 214 6 1.089 137.55Glevion (glevion) 113.85 113.85 March 16, 2018
32. #1010084 Dhe sot, Zoja e Lirisë është nën sulm nga kanalet kabllo... 316 1 1.087 46.10Orejitas (orejitas) 46.10 46.10 August 23, 2012
33. #1010433 Convection gjithashtu luan një rol të vogël për shkak t�... 464 1 1.086 86.34Háčky (hatschky) 86.34 86.34 July 6, 2022
34. #1010290 Në fillim ata ishin përpjekur për të mbajtur të qetë g... 378 2 1.085 57.27Wouter (madnazz) 50.96 50.96 December 11, 2011
35. #1010342 Ajo e mori sytë e qiell bluest sikur ata mendonin të shiut... 300 1 1.083 29.70Tjandra (tjandra_s_g) 29.70 29.70 July 25, 2014
36. #1010073 Troket larg momentet që përbëjnë një ditë e shurdhër,... 548 1 1.083 84.66Ken (yetiowin) 84.66 84.66 January 4, 2020
37. #1010124 Ju duhet të pyes veten: si nuk e di se çfarë makina Tasty... 431 2 1.083 84.63Ken (yetiowin) 84.53 84.53 January 4, 2020
38. #1010415 Në gjuhën angleze, betimit është e domosdoshme për komu... 228 1 1.078 62.69⛧🦇🎃💀🎃🦇⛧ ... 62.69 62.69 August 21, 2019
39. #1010066 Hello, hello, hello, a ka dikush ne atje? Ashtu dremit në q... 413 2 1.078 79.84Jeronimo (_slowmotion_) 67.49 67.49 April 3, 2017
40. #1010373 Ai ishte i përafërt rreth edges. Ai do të qenë në shkol... 570 1 1.073 81.35rip laoshu505000 (traben) 81.35 81.35 October 10, 2018
41. #1010400 Kur Billi Betty dhe ra në gjumë, ai eci poshtë në kuzhin... 416 1 1.072 85.22Háčky (hatschky) 85.22 85.22 July 5, 2022
42. #1010447 Ne te pritur për yjet që do të vijnë dush poshtë. Nga M... 267 2 1.071 90.07ANDREA (andreaak00) 79.09 79.09 December 19, 2009
43. #1010063 Sa herë keni shikuar mendje, ju tërhiqet nga format e ndë... 148 1 1.069 47.24Rogeriusx (rogeriusx) 47.24 47.24 July 23, 2012
44. #1010270 Sholes konsultuar me një mësues të cilët e ndihmuan atë... 372 1 1.069 45.32Orejitas (orejitas) 45.32 45.32 April 24, 2013
45. #1010213 Ne kemi njohur njëri-tjetrin për shumë vite, por kjo ësh... 419 1 1.066 49.45Gledi (superstronghold) 49.45 49.45 July 23, 2012
46. #1010182 Unë do të qenë në këmbë për orë të tëra dhe, si za... 316 1 1.065 45.16Orejitas (orejitas) 45.16 45.16 April 22, 2013
47. #1010434 Convection gjithashtu luan një rol të vogël për shkak t�... 315 2 1.064 48.27Rogeriusx (rogeriusx) 46.08 46.08 July 26, 2012
48. #1010357 Shumë lumenj të kalojnë, por unë nuk mund të duket për... 188 1 1.064 21.15Giovanni (giovannigando) 21.15 21.15 June 14, 2021
49. #1010427 Së pari, shtresa e bakes brumë në bukë, një ujë të ul... 289 2 1.063 39.21Orpah (orpah_09) 36.13 36.13 March 20, 2020
50. #1010401 Ai arriti të hapë derën bufe me hundë e tij dhe e gjeti ... 285 1 1.062 83.03Ken (yetiowin) 83.03 83.03 January 4, 2020
51. #1010296 Lojëra të mira të qëndrojnë brenda, por në buzë e jas... 259 1 1.060 30.39Feti (eltion) 30.39 30.39 December 26, 2011
52. #1010005 Së treti, megjithatë, këto luftëra tani mund të jetë b... 285 2 1.054 44.81police (styrofoam) 40.11 40.11 February 2, 2019
53. #1010403 Kur ne me fjalë të sweetest qenë ndonjëherë, ne jemi ko... 278 7 1.053 136.06Glevion (glevion) 107.92 107.92 May 27, 2017
54. #1010088 Dëgjojnë, e çuditshme gratë lyin në pellgje shpata dist... 211 1 1.053 59.15BaniaTeAmo3 (camilin2002) 59.15 59.15 May 25, 2022
55. #1010019 A e dini se çfarë ata e quajnë një Tremujori-shtypës me... 188 2 1.053 86.87Ken (yetiowin) 63.99 63.99 February 15, 2016
56. #1010002 Por spekulime mbi strukturën e universit gjithashtu lëvizi... 283 1 1.051 44.56Orejitas (orejitas) 44.56 44.56 April 22, 2013
57. #1010312 Parizian frëngjisht është i ndryshëm nga Provinciale fr�... 227 3 1.049 48.82police (styrofoam) 33.97 33.97 February 28, 2011
58. #1010266 Në një makinë shkrimi manual, grevë kryesor me një godi... 286 1 1.045 29.95Feti (eltion) 29.95 29.95 December 26, 2011
59. #1010053 Unë do të ketë nevojë syzet e mia dhe një kokë të qar... 230 2 1.042 87.64Jeronimo (_slowmotion_) 72.66 72.66 April 3, 2017
60. #1010083 Unë jam duke u thënë se si është. Mësohen me të apo t... 506 2 1.042 99.02I beat (ciaerwinrise254162) 78.11 78.11 December 19, 2009
61. #1010047 Por befas, unë viddied se të menduarit është për ato gl... 302 1 1.041 48.27Gledi (superstronghold) 48.27 48.27 July 23, 2012
62. #1010445 Mendoni këtë: A është dashur të devotshëm nga zotat, s... 471 3 1.039 107.51Glevion (glevion) 89.36 89.36 April 17, 2018
63. #1010379 Ka ende disa vende ku ju mund të merrni të gjithë ju mund... 327 1 1.036 42.84Ardison (arddison) 42.84 42.84 February 15, 2016
64. #1010333 Kjo është një periudhë të luftës civile. Spaceships Re... 286 1 1.035 28.38Tjandra (tjandra_s_g) 28.38 28.38 July 25, 2014
65. #1010417 Kopshtarëve e di se si të rriten të lashtat top-notch. At... 306 4 1.035 107.25안드레아 (o________o) 100.52 100.52 May 27, 2017
66. #1010052 Ne filluam të njohim në to një mani e çuditshme. Pas të... 393 1 1.034 80.84Ken (yetiowin) 80.84 80.84 January 4, 2020
67. #1010145 Njerëzit vetëm për mua janë ato të çmendur, ata që ja... 453 1 1.034 60.55Nozden (kranzei) 60.55 60.55 December 19, 2009
68. #1010436 Ne mund të ngjiten në fushën e hollë dhe të ftohta të ... 257 2 1.031 85.45Jeronimo (_slowmotion_) 84.54 84.54 April 3, 2017
69. #1010074 Trudging ngadalë mbi rërë patharë, kthehet në stol ku r... 186 1 1.029 47.74Gledi (superstronghold) 47.74 47.74 July 23, 2012
70. #1010264 Unazë gishti juaj është më e vështirë e të gjithë gi... 291 1 1.028 42.50Ardison (arddison) 42.50 42.50 February 15, 2016
71. #1010316 Humor Cilësia jo vetëm ka ofruar një shaka dhe më pas ta... 290 3 1.027 103.86안드레아 (o________o) 79.36 79.36 July 23, 2012
72. #1010448 Ne ishim duke luajtur damë. I përdorur të fëmijë e saj ... 670 2 1.027 101.53안드레아 (o________o) 100.47 100.47 May 15, 2018
73. #1010042 Ka diçka rreth vetes se ju nuk e dini. Diçka që ju do të... 320 1 1.026 80.22Ken (yetiowin) 80.22 80.22 January 4, 2020
74. #1010285 Toka është një botë, bota është një top, një top në... 197 2 1.024 65.59Volhosis (v... 55.24 55.24 April 22, 2013
75. #1010224 Kjo është mundësia e të pasurit një ëndërr që e bën... 264 1 1.021 106.18안드레아 (o________o) 106.18 106.18 October 2, 2020
76. #1010256 Paramendoni konsideron se si një lëvizje me dy gisht vend ... 360 1 1.021 43.30Orejitas (orejitas) 43.30 43.30 August 24, 2012
77. #1010276 Konkurse Typing dhënë një tjetër provë e tastierës Qwe... 242 1 1.021 43.28Orejitas (orejitas) 43.28 43.28 August 23, 2012
78. #1010377 Ka ende disa vende ku ju mund të merrni të gjithë ju mund... 497 3 1.018 105.34Glevion (glevion) 90.89 90.89 April 17, 2018
79. #1010226 Ai kishte shpenzuar shuma të mëdha të kohës në bibliote... 347 2 1.014 52.42The Cup!D (slowly_but_sure) 45.17 45.17 April 21, 2013
80. #1010231 Në mënyrë të shkurtër, Jimmy Carter pastaj vazhdoi të ... 423 1 1.013 46.96Gledi (superstronghold) 46.96 46.96 July 23, 2012
81. #1010418 Më shpejt fëmijët tuaj të vlerësojmë vlerën e punës,... 373 3 1.012 86.20Jeronimo (_slowmotion_) 70.36 70.36 April 3, 2017
82. #1010065 Indirekte Albatrosi varet i palëvizshëm mbi ajrit dhe të ... 240 1 1.011 79.01Ken (yetiowin) 79.01 79.01 January 4, 2020
83. #1010154 Problemi tani është që të përballet me këtë shtresë ... 382 1 1.010 42.84Orejitas (orejitas) 42.84 42.84 April 21, 2013
84. #1010135 I hodhi poshtë këto përgjigje, në vend të kësaj, unë ... 371 1 1.010 66.90Volhosis (v... 66.90 66.90 May 9, 2018
85. #1010194 Shans dhe shansi i vetëm ka një mesazh për ne. Çdo gjë ... 310 1 1.009 46.66The Cup!D (slowly_but_sure) 46.66 46.66 April 21, 2022
86. #1010109 A keni erë se? Napalm, bir. Asgjë tjetër në botë si kjo... 238 3 1.006 59.26⛧🦇🎃💀🎃🦇⛧ ... 48.09 48.09 September 4, 2012
87. #1010113 Ky njeri të drejtë këtu, tha McGuinness, duke treguar Ken... 307 4 1.006 98.06안드레아 (o________o) 57.61 57.61 August 23, 2012
88. #1010119 Panjohur rrotullon të ardhmen ndaj nesh. Unë përballen me... 236 2 1.005 40.31Orejitas (orejitas) 34.69 34.69 August 23, 2012
89. #1010101 Imazhet e valle të thyer dritën që para meje si një mili... 273 2 1.004 45.28police (styrofoam) 38.54 38.54 February 2, 2019
90. #1010390 Në kundërshtim me cant feministe, ka shumë gjëra ne mund... 280 12 1.004 127.92Glevion (glevion) 84.53 84.53 August 23, 2012
91. #1010225 Kjo është mundësia e të pasurit një ëndërr që e bën... 166 1 1.003 27.51Tjandra (tjandra_s_g) 27.51 27.51 July 25, 2014
92. #1010413 Shanset janë që ju do të takohen në përgjithësi më e ... 309 3 1.002 82.10rip laoshu505000 (traben) 69.90 69.90 April 3, 2017
93. #1010300 Unë jam mësuar rreth njëzet fjalë të ri italian në dit... 325 2 1.002 85.53Háčky (hatschky) 62.81 62.81 April 20, 2010
94. #1010082 Tani ju mund të pyesni veten, qoftë nga vetë ju thotë mu... 342 1 1.000 30.51Jellycode (jellycode) 30.51 30.51 January 7, 2017
95. #1010064 Hapi i parë nga jashtë si një fantazmë në mjegull ku as... 342 1 1.000 27.98Karl (energzy) 27.98 27.98 September 24, 2016
96. #1010092 Sigurohuni që të sigurojë dera kur unë jam larguar. Ka n... 177 1 1.000 64.93Jon (jlachney) 64.93 64.93 August 16, 2018
97. #1010159 Nëse ju nuk e bëni atë që ju dëshironi, ju vuajnë, e n... 276 1 1.000 48.16Malvin (malleballen) 48.16 48.16 December 1, 2022
98. #1010178 Unë papritmas kishte përshtypjen se unë kam qenë lënë ... 324 1 1.000 117.66Epzilon (epzilonn) 117.66 117.66 June 9, 2022
99. #1010123 Ndoshta ajo që unë mendoj se Tasty grurit shijuar si shiju... 320 1 1.000 50.97denonderut (icybot) 50.97 50.97 June 9, 2022
100. #1010177 Ajo ishte një natë i mrekullueshëm, një lloj i vetëm p�... 147 1 1.000 23.18Jag (jag02) 23.18 23.18 May 15, 2010
101. #1010049 Djali nuk ka një zgjedhje të vërtetë, është ai? Vetë-... 323 1 1.000 26.65Holie (fabiosxo) 26.65 26.65 December 19, 2019
102. #1010040 Unë nuk dua të shkoj në atje. Ai është një bastard rre... 183 1 1.000 60.58Lego (lamborgotii) 60.58 60.58 June 5, 2020
103. #1010286 Ne kemi rregulluar një qytetërim botëror, në të cilën ... 283 1 1.000 99.59elif (sayspython) 99.59 99.59 August 5, 2020
104. #1010128 Orienti ishte pothuajse një shpikje evropiane, dhe kishte q... 292 1 0.999 78.06Ken (yetiowin) 78.06 78.06 January 4, 2020
105. #1010261 Keying tekst shpejt është e rëndësishme, por është shu... 302 3 0.998 73.50Ken (yetiowin) 57.73 57.73 April 24, 2013
106. #1010376 Në përgjithësi, shumë nga këto objektiva janë shenjat ... 231 1 0.996 46.17Gledi (superstronghold) 46.17 46.17 July 23, 2012
107. #1010371 Nuk ishte një fazë dhe një Avokatit deri në Massachusett... 390 3 0.995 116.75Glevion (glevion) 86.47 86.47 October 10, 2018
108. #1010069 Run në dhomë gjumi, në valixhen në majtë, ju do të gje... 477 2 0.993 68.14Anastasia (wellwell) 52.17 52.17 May 13, 2015
109. #1010028 Ne nga ana e larg për t'u përballur me të ftohtë chill, ... 308 1 0.992 28.43Feti (eltion) 28.43 28.43 December 26, 2011
110. #1010174 I tërhoqi batanije mbi kokën time dhe u përpoq për të m... 332 1 0.989 41.92Orejitas (orejitas) 41.92 41.92 April 22, 2013
111. #1010435 Duke studiuar ftohje e gravitetit pica në mjedis pa anije k... 148 2 0.989 85.58dq (dqmaniac) 67.16 67.16 July 23, 2012
112. #1010350 Megjithatë web e mendimit nuk ka creases të tillë dhe ës... 270 2 0.987 73.92Ken (yetiowin) 58.76 58.76 August 24, 2012
113. #1010392 Jay bërë për mungesë të joshë në detyrën e tij duke ... 396 1 0.985 91.01dq (dqmaniac) 91.01 91.01 May 15, 2018
114. #1010374 Në përgjithësi, shumë nga këto objektiva janë shenjat ... 477 2 0.984 120.14Glevion (glevion) 102.28 102.28 January 8, 2016
115. #1010406 Webster zbulimit definon si: aftësinë për të kapur marr�... 410 1 0.984 41.72Orejitas (orejitas) 41.72 41.72 April 22, 2013
116. #1010132 Ne ulemi në heshtje dhe të shikojnë botën rreth nesh. Kj... 368 1 0.984 41.70Orejitas (orejitas) 41.70 41.70 April 22, 2013
117. #1010223 A me të vërtetë të duket si një djalosh me një plan? T... 368 1 0.982 41.63Orejitas (orejitas) 41.63 41.63 August 24, 2012
118. #1010449 Ne ishim duke luajtur damë. I përdorur të fëmijë e saj ... 453 1 0.979 41.49Orejitas (orejitas) 41.49 41.49 August 23, 2012
119. #1010358 Njerëzit marrin gati, ka një tren që vjen. Ju nuk keni ne... 243 4 0.977 98.24JOKHML (jokhml1) 66.23 66.23 July 23, 2012
120. #1010144 Ai e mori një ditë dy kokë të fillojë për ju, e cila �... 337 1 0.976 41.39Orejitas (orejitas) 41.39 41.39 August 23, 2012
121. #1010273 Layouts tastierë të tjera janë krijuar që, dhe disa jan�... 231 1 0.975 35.94Samuel (sammassam) 35.94 35.94 March 4, 2023
122. #1010196 Unë gjithmonë kam menduar për këtë biznes pallton. Kur ... 332 2 0.973 47.69police (styrofoam) 37.82 37.82 February 2, 2019
123. #1010391 Unë sinqerisht besoj se nëse gratë studim mësimet mashku... 339 2 0.964 115.49Glevion (glevion) 77.75 77.75 August 23, 2012
124. #1010039 Ajo doli se ëmbël-flet, tatuazh-sportive pikey ishte një ... 309 3 0.963 84.47Jeronimo (_slowmotion_) 55.75 55.75 July 23, 2012
125. #1010430 Rrezatimi mund të përcaktohet saktësisht, në parim, në ... 430 2 0.959 98.52안드레아 (o________o) 93.95 93.95 May 27, 2017
126. #1010115 Një gjigande piramidale përmbysur e çelikut të përkryer... 378 1 0.958 74.87Ken (yetiowin) 74.87 74.87 January 4, 2020
127. #1010396 Për disa, rregullat e mirësjelljes mund të duket e vjetru... 418 1 0.958 88.19ANDREA (andreaak00) 88.19 88.19 May 27, 2017
128. #1010412 Vërteta e çështjes është që ka shumë njerëz në disp... 291 4 0.956 95.09I beat (ciaerwinrise254162) 70.77 70.77 April 21, 2013
129. #1010018 Nëse unë jam i prerë me ju është se koha është një f... 262 3 0.955 43.68Rogeriusx (rogeriusx) 38.60 38.60 July 26, 2012
130. #1010340 Nëse lë këtu nesër, do të ju ende mbaj mend? Sepse unë... 306 1 0.954 55.87Nozden (kranzei) 55.87 55.87 December 19, 2009
131. #1010402 A është e ëmbël të ekzistojnë vetëm në mendje, ose q... 377 5 0.954 97.99Glevion (glevion) 78.31 78.31 May 13, 2015
132. #1010346 A është kjo jetë e vërtetë? Is this just fantasy? Kapur... 376 1 0.952 74.40Ken (yetiowin) 74.40 74.40 January 4, 2020
133. #1010394 Në vend të punësimin e punëtorëve gjatë hog vrasin ne ... 418 2 0.951 109.10Glevion (glevion) 91.41 91.41 April 17, 2018
134. #1010059 Gjatë gjithë karrierës sime akademike, unë do të jepen ... 230 1 0.951 74.31Ken (yetiowin) 74.31 74.31 January 4, 2020
135. #1010147 Rifle Shoqata Kombëtare thotë se, Armët nuk vrasin njerë... 352 2 0.950 52.73⛧🦇🎃💀🎃🦇⛧ ... 48.30 48.30 July 26, 2012
136. #1010250 Ergonometria është një term që kombinon ergon fjala grek... 214 1 0.949 44.03Gledi (superstronghold) 44.03 44.03 July 23, 2012
137. #1010280 Këto Garat e dhënë mundësi të mjaftueshme për të treg... 343 1 0.948 43.95Gledi (superstronghold) 43.95 43.95 July 23, 2012
138. #1010388 Një tip tepër i zellshëm mund të jetë, për shembull, n... 386 2 0.945 93.48ANDREA (andreaak00) 61.98 61.98 May 27, 2017
139. #1010293 Një i anketuar tha se Për gratë - një shumë lojëra jan... 268 2 0.945 56.24Anastasia (wellwell) 47.86 47.86 April 22, 2013
140. #1010237 Të gjitha kafshët që viti ka punuar si skllevër. Por ata... 276 1 0.943 38.98Ardison (arddison) 38.98 38.98 February 15, 2016
141. #1010061 Unë kam qenë i impresionuar jashtëzakonisht. Kirk, dua t�... 284 2 0.943 79.16I beat (ciaerwinrise254162) 61.88 61.88 January 8, 2016
142. #1010337 I bekuar është ai, i cili në emër të bamirësisë dhe v... 212 2 0.941 45.21Wouter (madnazz) 37.56 37.56 December 11, 2011
143. #1010437 Çdo Artizanatit dhe çdo hetim, dhe gjithashtu çdo veprim ... 452 2 0.941 114.89Glevion (glevion) 91.69 91.69 October 10, 2018
144. #1010045 Excellent. Ai është sipërmarrëse, agresive, që po largo... 259 2 0.939 73.43Ken (yetiowin) 58.44 58.44 January 4, 2020
145. #1010380 Ata thonë se e drejta e pas Zoti krijoi njeriun, ai mori nj... 283 2 0.935 102.22안드레아 (o________o) 86.34 86.34 April 7, 2020
146. #1010414 Çdo gjë që ne i mbajmë të dashur gjithashtu të zgjidh�... 473 1 0.932 77.24Jeronimo (_slowmotion_) 77.24 77.24 April 3, 2017
147. #1010131 Njohuri të përbashkëta bicyclists gjithmonë ka hipur në... 456 1 0.930 40.83police (styrofoam) 40.83 40.83 February 2, 2019
148. #1010026 Çfarë duhet të ketë hakmarrje është i shpejtë u shnd�... 412 2 0.927 70.38Ken (yetiowin) 55.42 55.42 August 23, 2012
149. #1010421 Pas largimit nga furrë, pizza është feta dhe i praruar sh... 327 2 0.927 70.28rip laoshu505000 (traben) 54.29 54.29 October 10, 2018
150. #1010419 Unë e di se ideja e ngritjes i harmonishëm, fëmijët e zg... 450 5 0.923 107.55안드레아 (o________o) 92.84 92.84 October 10, 2018
151. #1010235 Sepse nuk është e mjaftueshme që të ketë një mendje t�... 220 1 0.921 18.32Giovanni (giovannigando) 18.32 18.32 June 14, 2021
152. #1010130 Koha është e ndërlikuar. Ju keni muaj të tërë, edhe vj... 423 2 0.920 85.34ANDREA (andreaak00) 62.04 62.04 April 21, 2013
153. #1010207 Tis por emri yt se është armiku im. Ti je veten, pse jo Mo... 348 1 0.916 40.46Rogeriusx (rogeriusx) 40.46 40.46 June 4, 2012
154. #1010151 Ka dy vende në Tokë që shërbejnë si canaries në minier... 378 2 0.916 47.74Nozden (kranzei) 47.38 47.38 December 19, 2009
155. #1010032 Dhe ju e dini se është koha për të shkuar, nëpër borë... 255 2 0.916 48.67Nozden (kranzei) 33.49 33.49 December 19, 2009
156. #1010022 Problemi është, Willie, është se Charles dhe vetë nuk j... 163 1 0.914 38.74Orejitas (orejitas) 38.74 38.74 April 22, 2013
157. #1010230 Gjuha është një nga çelësat për të qenë njerëzor. K... 312 2 0.912 51.39ARTAN (begaal97) 45.16 45.16 August 23, 2012
158. #1010116 San Francisko në vitet gjashtëdhjetë e mesme ishte një k... 295 1 0.911 38.64Orejitas (orejitas) 38.64 38.64 April 22, 2013
159. #1010008 Rrugët u pastruan nga një udhëtim Critical Mass biçiklet... 315 1 0.903 70.62Ken (yetiowin) 70.62 70.62 January 4, 2020
160. #1010051 Unë kam parë gjëra që ju vetë nuk do të besojnë. Anij... 246 1 0.900 52.68Nozden (kranzei) 52.68 52.68 December 19, 2009
161. #1010301 Gjithë kohës është gjatë gjithë kohës. Kjo nuk ndrysh... 273 2 0.899 54.79⛧🦇🎃💀🎃🦇⛧ ... 39.14 39.14 July 25, 2014
162. #1010366 Një kor i lartë pika e energjisë një lirike si edhe ener... 153 2 0.899 89.56Anna (annanorova) 61.70 61.70 August 23, 2012
163. #1010384 Shumë njerëz e kufizojnë veten për udhëheqës i mërzit... 372 6 0.897 104.55Glevion (glevion) 78.91 78.91 December 19, 2009
164. #1010339 Unë e di se çfarë rëndoj do të thotë. Nuk është një... 132 1 0.895 93.01안드레아 (o________o) 93.01 93.01 April 7, 2020
165. #1010137 Si pikturë, softuer është më i destinuar për një audie... 263 1 0.892 70.91Háčky (hatschky) 70.91 70.91 May 24, 2020
166. #1010006 Krijimin e Jugut përfundon në Gjeorgji, në avantazh shum�... 443 1 0.885 69.16Ken (yetiowin) 69.16 69.16 January 4, 2020
167. #1010072 Troket larg momentet që përbëjnë një ditë e shurdhër,... 250 1 0.882 24.23Rohit (chuchha) 24.23 24.23 April 16, 2011
168. #1010111 Nëse jeni të dhënë zgjidhje shumë, nëse ju jeni të de... 383 1 0.881 40.87Gledi (superstronghold) 40.87 40.87 July 23, 2012
169. #1010060 Pa marrë parasysh se sa të këqija janë, ju mund të bën... 250 2 0.872 34.67F@§T£RPr0 (fastermart) 33.09 33.09 April 21, 2013
170. #1010410 Ideja e Mr Right ka kaluar poshtë mbi brezat që për çdo ... 373 5 0.867 105.50Glevion (glevion) 78.03 78.03 May 27, 2017
171. #1010302 Unë kisha një mik i cili ishte një pijanec rëndë. Nëse... 275 1 0.859 34.52ALL (0gets) 34.52 34.52 March 7, 2018
172. #1010431 Rrezatimi mund të përcaktohet saktësisht, në parim, në ... 162 1 0.859 39.74The Cup!D (slowly_but_sure) 39.74 39.74 April 21, 2022
173. #1010103 Nëse jeni duke punuar në para një pasqyrë dhe shikuar mu... 324 1 0.841 37.16Rogeriusx (rogeriusx) 37.16 37.16 July 23, 2012
174. #1010208 Kur unë vërtet u shqetësoni për diçka, unë nuk luaj ve... 295 1 0.831 36.70Rogeriusx (rogeriusx) 36.70 36.70 July 23, 2012
175. #1010444 Ne flasim për diçka të kryer dhe që mbante diçka, e di�... 325 1 0.830 36.67Rogeriusx (rogeriusx) 36.67 36.67 July 23, 2012
176. #1010356 Shumë lumenj të kalojnë, por unë nuk mund të duket për... 270 1 0.813 22.28Tjandra (tjandra_s_g) 22.28 22.28 July 25, 2014
177. #1010387 Qëllimi i kërkuesit e vërtetë është që të bëhet nj�... 379 1 0.777 21.29Tjandra (tjandra_s_g) 21.29 21.29 July 25, 2014
178. #1010268 Makinë shkrimi kishte një problem, though. Mundohuni të t... 212 1 0.760 34.68Stephen (_arc27_) 34.68 34.68 November 28, 2009
179. #1010077 Tani keni përgjigje të shkaktojë keni menduar se është ... 239 1 0.743 21.28Feti (eltion) 21.28 21.28 November 25, 2009
180. #1010031 Unë nuk besoj në trëndafila të pikturuar apo gjakderdhje... 220 1 0.739 34.17The Cup!D (slowly_but_sure) 34.17 34.17 April 21, 2022
181. #1010016 Ezekieli twenty-pesë, shtatëmbëdhjetë: rruga e njeriut �... 382 1 0.736 32.32police (styrofoam) 32.32 32.32 February 2, 2019
182. #1010344 Ajo ka një buzëqeshje që, me sa duket për mua, më kujto... 333 1 0.675 27.90Ardison (arddison) 27.90 27.90 February 15, 2016
183. #1010329 Alternativë të udhëtojë qejf përfshin të zhvendosen n�... 286 1 0.631 17.32Rohit (chuchha) 17.32 17.32 April 16, 2011
184. #1010043 Oh lumturi! Begatshme dhe qiell! Oh, kjo ishte gorgeousness ... 290 1 0.530 35.53Jireh (slowsnailtyper) 35.53 35.53 September 7, 2017
185. #1010274 Layouts tastierë të tjera që janë krijuar, por origjinal... 190 1 0.230 4.58Giovanni (giovannigando) 4.58 4.58 June 14, 2021
186. #1010165 Pra, zemra ime shkon jashtë për ta. Figurshme. Unë kurrë... 241 1 0.000 25.7223 (jorgexdlol) 25.72 25.72 February 16, 2021
187. #1010048 Nuk ishte me, se është Alex, dhe droogs tre tim, që ësht... 225 0 0.000 0.00 () 0.00 0.00 January 1, 1970
188. #1010166 Pra, zemra ime shkon jashtë për ta. Figurshme. Unë kurrë... 383 0 0.000 0.00 () 0.00 0.00 January 1, 1970
189. #1010399 Kur duke pasur parasysh rëndësinë kulturore të këtij in... 206 0 0.000 0.00 () 0.00 0.00 January 1, 1970
190. #1010199 Porosi e kam marrë është nga kompania që mban hua im stu... 286 0 0.000 0.00 () 0.00 0.00 January 1, 1970