Texts missing for Volhosis (volhosis)

ID Text Length Races Difficulty Rating
1010002 Por spekulime mbi strukturën e universit gjithashtu lëvizin në drejtim krejt ... 283 1 1.0509
1010005 Së treti, megjithatë, këto luftëra tani mund të jetë bërë me teknologjin... 285 2 1.0543
1010006 Krijimin e Jugut përfundon në Gjeorgji, në avantazh shumë i ëmbël tokë. V... 443 1 0.8847
1010008 Rrugët u pastruan nga një udhëtim Critical Mass biçikletë dhe u përmbytën... 315 1 0.9034
1010009 Por dy burrat nuk janë të vetmuar në të gjitha. Në shtëpi ata janë përmb... 330 1 1.0919
1010016 Ezekieli twenty-pesë, shtatëmbëdhjetë: rruga e njeriut është e drejtë të... 382 1 0.7362
1010018 Nëse unë jam i prerë me ju është se koha është një faktor. Unë mendoj s... 262 3 0.9548
1010019 A e dini se çfarë ata e quajnë një Tremujori-shtypës me djathë në Francë... 188 2 1.0529
1010022 Problemi është, Willie, është se Charles dhe vetë nuk janë të shpejtë t... 163 1 0.9137
1010026 Çfarë duhet të ketë hakmarrje është i shpejtë u shndërrua në një luft... 412 2 0.9273
1010028 Ne nga ana e larg për t'u përballur me të ftohtë chill, qëndrueshëm, si di... 308 1 0.9920
1010031 Unë nuk besoj në trëndafila të pikturuar apo gjakderdhje zemrat ndërsa për... 220 1 0.7387
1010032 Dhe ju e dini se është koha për të shkuar, nëpër borë e shkrirë dhe maki... 255 2 0.9155
1010034 What about Tony? Ti e di, plumb dhëmb Toni. Ai do të gjeni ju Moisiut në shku... 233 3 1.1219
1010037 Kjo Tommy's. Ai thotë se njerëzit u emërua pas një armë, por unë e di se a... 154 2 1.1524
1010038 A e dini pse e quajnë atë Franky Four Fingers Doug? Sepse ai e bën baste buda... 231 1 1.2397
1010039 Ajo doli se ëmbël-flet, tatuazh-sportive pikey ishte një cigan zhveshur-grush... 309 3 0.9630
1010040 Unë nuk dua të shkoj në atje. Ai është një bastard rrezikshme. Taken bisko... 183 1 1.0000
1010042 Ka diçka rreth vetes se ju nuk e dini. Diçka që ju do të mohoni edhe ekzisto... 320 1 1.0262
1010043 Oh lumturi! Begatshme dhe qiell! Oh, kjo ishte gorgeousness dhe gorgeousity bër... 290 1 0.5297
1010045 Excellent. Ai është sipërmarrëse, agresive, që po largohet, të rinj, të g... 259 2 0.9394
1010047 Por befas, unë viddied se të menduarit është për ato gloopy, dhe se ato oom... 302 1 1.0408
1010048 Nuk ishte me, se është Alex, dhe droogs tre tim, që është Pete, Georgie, dh... 225 0 0.0000
1010049 Djali nuk ka një zgjedhje të vërtetë, është ai? Vetë-interes, nga frika e... 323 1 1.0000
1010051 Unë kam parë gjëra që ju vetë nuk do të besojnë. Anije Sulmi në zjarr ja... 246 1 0.8995
1010052 Ne filluam të njohim në to një mani e çuditshme. Pas të gjitha, ata janë e... 393 1 1.0342
1010053 Unë do të ketë nevojë syzet e mia dhe një kokë të qartë. Sot kam thyer r... 230 2 1.0422
1010055 Unë e di se ju nuk u lodhur atë ditë, sepse kishte shumë gjëra në TV, dhe ... 305 2 1.1499
1010059 Gjatë gjithë karrierës sime akademike, unë do të jepen disa bisedimeve pret... 230 1 0.9506
1010060 Pa marrë parasysh se sa të këqija janë, ju mund të bëni gjithmonë gjërat... 250 2 0.8715
1010061 Unë kam qenë i impresionuar jashtëzakonisht. Kirk, dua të them Shatner, isht... 284 2 0.9427
1010063 Sa herë keni shikuar mendje, ju tërhiqet nga format e ndërgjegjes mendje, dhe... 148 1 1.0694
1010064 Hapi i parë nga jashtë si një fantazmë në mjegull ku askush nuk e vë re da... 342 1 1.0000
1010065 Indirekte Albatrosi varet i palëvizshëm mbi ajrit dhe të thellë nën valët ... 240 1 1.0108
1010066 Hello, hello, hello, a ka dikush ne atje? Ashtu dremit në qoftë se ju mund të... 413 2 1.0776
1010069 Run në dhomë gjumi, në valixhen në majtë, ju do të gjeni sëpatë my favor... 477 2 0.9927
1010072 Troket larg momentet që përbëjnë një ditë e shurdhër, ju prish dhe mbetur... 250 1 0.8821
1010073 Troket larg momentet që përbëjnë një ditë e shurdhër, ju prish dhe mbetur... 548 1 1.0830
1010074 Trudging ngadalë mbi rërë patharë, kthehet në stol ku rrobat tuaja janë t... 186 1 1.0293
1010075 Një djalë pak doli jashtë për të luajtur. Kur ai hapi dyert e tij, ai e pa ... 182 2 1.1342
1010077 Tani keni përgjigje të shkaktojë keni menduar se është ajo që kam kërkuar... 239 1 0.7425
1010078 Tani unë dua që ju të mendoni dhe të pushojë së qeni një dynjasë zgjuar.... 287 1 1.1602
1010082 Tani ju mund të pyesni veten, qoftë nga vetë ju thotë mua, Stefani, nëse ju... 342 1 1.0000
1010083 Unë jam duke u thënë se si është. Mësohen me të apo t'i këtë libër pos... 506 2 1.0421
1010084 Dhe sot, Zoja e Lirisë është nën sulm nga kanalet kabllor, internet bloget d... 316 1 1.0872
1010088 Dëgjojnë, e çuditshme gratë lyin në pellgje shpata distributin 'nuk është... 211 1 1.0533
1010092 Sigurohuni që të sigurojë dera kur unë jam larguar. Ka njerëz shumë të rr... 177 1 1.0000
1010101 Imazhet e valle të thyer dritën që para meje si një milion sy - ata e quajn... 273 2 1.0042
1010103 Nëse jeni duke punuar në para një pasqyrë dhe shikuar muskujt rritet, vetja ... 324 1 0.8412
1010104 Kimi i një element është vendosur nga mënyra në të cilën elektronet e saj... 206 1 1.1857
1010109 A keni erë se? Napalm, bir. Asgjë tjetër në botë si kjo erë. I love erë e... 238 3 1.0064
1010111 Nëse jeni të dhënë zgjidhje shumë, nëse ju jeni të detyruar të marrin n... 383 1 0.8812
1010113 Ky njeri të drejtë këtu, tha McGuinness, duke treguar Kenna, ai do të ndrysh... 307 4 1.0055
1010115 Një gjigande piramidale përmbysur e çelikut të përkryer është i balancuar... 378 1 0.9578
1010116 San Francisko në vitet gjashtëdhjetë e mesme ishte një kohë shumë të veç... 295 1 0.9113
1010119 Panjohur rrotullon të ardhmen ndaj nesh. Unë përballen me atë për herë të... 236 2 1.0053
1010122 Nëse ka një gjë historia e evolucionit ka na ka mësuar se jeta është e nuk... 221 1 1.1576
1010123 Ndoshta ajo që unë mendoj se Tasty grurit shijuar si shijuar në të vërtetë... 320 1 1.0000
1010124 Ju duhet të pyes veten: si nuk e di se çfarë makina Tasty grurit shijuar si? ... 431 2 1.0827
1010128 Orienti ishte pothuajse një shpikje evropiane, dhe kishte qenë që prej antiki... 292 1 0.9986
1010130 Koha është e ndërlikuar. Ju keni muaj të tërë, edhe vjet, kur asgjë nuk n... 423 2 0.9200
1010131 Njohuri të përbashkëta bicyclists gjithmonë ka hipur në erë, pa dallim të... 456 1 0.9300
1010132 Ne ulemi në heshtje dhe të shikojnë botën rreth nesh. Kjo na ka marrë një ... 368 1 0.9835
1010137 Si pikturë, softuer është më i destinuar për një audiencë të njeriut. Dh... 263 1 0.8923
1010144 Ai e mori një ditë dy kokë të fillojë për ju, e cila është më shumë se... 337 1 0.9762
1010145 Njerëzit vetëm për mua janë ato të çmendur, ata që janë të çmendur pë... 453 1 1.0339
1010147 Rifle Shoqata Kombëtare thotë se, Armët nuk vrasin njerëz, uh, njerëz. Por ... 352 2 0.9500
1010151 Ka dy vende në Tokë që shërbejnë si canaries në minierë qymyri - rajonet ... 378 2 0.9157
1010154 Problemi tani është që të përballet me këtë shtresë e hollë e atmosfer... 382 1 1.0104
1010157 Tru mund të jetë një mjet. Por, kur ju nuk mund ta ndalojë duke menduar për... 291 1 1.2869
1010158 Tru mund të jetë një mjet. Ajo mund të kujtojnë numrat e telefonit, zgjidh ... 505 1 1.0949
1010159 Nëse ju nuk e bëni atë që ju dëshironi, ju vuajnë, e nëse ju merrni atë ... 276 1 1.0000
1010164 Kur isha i moshës suaj, televizioni u quajt libra. Dhe ky është një libër t... 269 1 1.1041
1010165 Pra, zemra ime shkon jashtë për ta. Figurshme. Unë kurrë nuk do të besojë ... 241 1 0.0000
1010166 Pra, zemra ime shkon jashtë për ta. Figurshme. Unë kurrë nuk do të besojë ... 383 0 0.0000
1010174 I tërhoqi batanije mbi kokën time dhe u përpoq për të menduar e Krishtlindj... 332 1 0.9887
1010177 Ajo ishte një natë i mrekullueshëm, një lloj i vetëm përvojat e natës kur... 147 1 1.0000
1010178 Unë papritmas kishte përshtypjen se unë kam qenë lënë vetëm, që të gjit... 324 1 1.0000
1010182 Unë do të qenë në këmbë për orë të tëra dhe, si zakonisht, unë do të... 316 1 1.0651
1010194 Shans dhe shansi i vetëm ka një mesazh për ne. Çdo gjë që ndodh jashtë ne... 310 1 1.0087
1010196 Unë gjithmonë kam menduar për këtë biznes pallton. Kur unë jam në një te... 332 2 0.9725
1010199 Porosi e kam marrë është nga kompania që mban hua im student, Sallie Mae. Sa... 286 0 0.0000
1010207 Tis por emri yt se është armiku im. Ti je veten, pse jo Montague. What's Monta... 348 1 0.9159
1010208 Kur unë vërtet u shqetësoni për diçka, unë nuk luaj vetëm. Unë edhe duhe... 295 1 0.8308
1010213 Ne kemi njohur njëri-tjetrin për shumë vite, por kjo është hera e parë që... 419 1 1.0662
1010216 Tani keni ardhur tek unë dhe ju thoni: Don Corleone, më jep drejtësi. Por ju ... 175 2 1.0968
1010223 A me të vërtetë të duket si një djalosh me një plan? Ti e di se çfarë ja... 368 1 0.9818
1010224 Kjo është mundësia e të pasurit një ëndërr që e bën jetën interesante,... 264 1 1.0214
1010225 Kjo është mundësia e të pasurit një ëndërr që e bën jetën interesante,... 166 1 1.0034
1010226 Ai kishte shpenzuar shuma të mëdha të kohës në bibliotekat e madhe e botës... 347 2 1.0137
1010230 Gjuha është një nga çelësat për të qenë njerëzor. Kjo na lejon të komu... 312 2 0.9117
1010231 Në mënyrë të shkurtër, Jimmy Carter pastaj vazhdoi të vrasin çdo shans e ... 423 1 1.0125
1010235 Sepse nuk është e mjaftueshme që të ketë një mendje të mirë, gjë kryeso... 220 1 0.9212
1010236 Ata që të vazhdojë vetëm shumë ngadalë mund të bëjë përparim shumë i ... 178 1 1.1909
1010237 Të gjitha kafshët që viti ka punuar si skllevër. Por ata ishin të kënaqur ... 276 1 0.9428
1010245 Kur ju jeni të shtypni mbi një makinë shkrimi, your input shfaqet direkt në ... 238 1 1.1408
1010246 Edhe më të mirë-projektuar karrige nuk do të bëjë për sjellje të keqe. Q... 282 1 1.0945
1010250 Ergonometria është një term që kombinon ergon fjala greke, do të thotë pun... 214 1 0.9493
1010256 Paramendoni konsideron se si një lëvizje me dy gisht vend të dy-lëvizjet e g... 360 1 1.0212
1010261 Keying tekst shpejt është e rëndësishme, por është shumë e rëndësishme ... 302 3 0.9978
1010264 Unazë gishti juaj është më e vështirë e të gjithë gishtat për të kontr... 291 1 1.0280
1010266 Në një makinë shkrimi manual, grevë kryesor me një goditje të bukur të mp... 286 1 1.0450
1010268 Makinë shkrimi kishte një problem, though. Mundohuni të tipit shpejt në të,... 212 1 0.7603
1010270 Sholes konsultuar me një mësues të cilët e ndihmuan atë të analizojë pair... 372 1 1.0688
1010273 Layouts tastierë të tjera janë krijuar që, dhe disa janë demonstrably më e... 231 1 0.9747
1010274 Layouts tastierë të tjera që janë krijuar, por origjinal vazhdon të lulëzo... 190 1 0.2303
1010276 Konkurse Typing dhënë një tjetër provë e tastierës Qwerty. Këto gara jan... 242 1 1.0207
1010279 Kjo Qwerty mbijetuar sfidat e rëndësishme e hershme në historinë e typewriti... 221 1 1.1113
1010280 Këto Garat e dhënë mundësi të mjaftueshme për të treguar superioritetin e... 343 1 0.9476
1010281 Dëshmi në historinë e standardeve të Qwerty kundrejt Dvorak është me të m... 377 3 1.1084
1010282 Dua vetëm të doja të theksoj se ju u dhënë çdo mundësi të ketë sukses. ... 421 1 1.0922
1010286 Ne kemi rregulluar një qytetërim botëror, në të cilën elementët më të r... 283 1 1.0000
1010288 Memoare kulluar por tërësisht të rreme lehtë mund të jetë i detyruar nga n... 259 2 1.1347
1010290 Në fillim ata ishin përpjekur për të mbajtur të qetë gjetur. Pas të gjith... 378 2 1.0854
1010293 Një i anketuar tha se Për gratë - një shumë lojëra janë kar - ata janë p... 268 2 0.9445
1010296 Lojëra të mira të qëndrojnë brenda, por në buzë e jashtme, të regjimit t... 259 1 1.0604
1010299 Megjithatë, një ditë prej ditësh, në një përshtatje e eufori, pasi ai kis... 368 1 1.0898
1010300 Unë jam mësuar rreth njëzet fjalë të ri italian në ditë. Ku jam unë duke... 325 2 1.0015
1010301 Gjithë kohës është gjatë gjithë kohës. Kjo nuk ndryshon. Ajo nuk japin hu... 273 2 0.8994
1010302 Unë kisha një mik i cili ishte një pijanec rëndë. Nëse dikush e pyeti nës... 275 1 0.8592
1010312 Parizian frëngjisht është i ndryshëm nga Provinciale frëngjisht dhe gjerman... 227 3 1.0486
1010316 Humor Cilësia jo vetëm ka ofruar një shaka dhe më pas taksave durim audienc... 290 3 1.0273
1010319 Mos harroni se humor është shkruar prapa. Kjo do të thotë që ju të gjeni t... 172 2 1.1452
1010324 Faktet mund të mendohet si objektive ose subjektive. Gjërat dhe ngjarjet janë... 319 2 1.1160
1010325 Faktet mund të mendohet si objektive ose subjektive. Gjërat dhe ngjarjet janë... 180 2 1.1843
1010326 I kanë lënë tre vende pune dhe u shkarkua nga të gjithë pjesën tjetër. Ge... 356 1 1.3238
1010329 Alternativë të udhëtojë qejf përfshin të zhvendosen në një vend për nj... 286 1 0.6305
1010333 Kjo është një periudhë të luftës civile. Spaceships Rebel, i mrekullueshë... 286 1 1.0351
1010337 I bekuar është ai, i cili në emër të bamirësisë dhe vullnetin e mirë, ba... 212 2 0.9411
1010339 Unë e di se çfarë rëndoj do të thotë. Nuk është një fjalë ose një fja... 132 1 0.8947
1010340 Nëse lë këtu nesër, do të ju ende mbaj mend? Sepse unë duhet të udhëtojn... 306 1 0.9540
1010342 Ajo e mori sytë e qiell bluest sikur ata mendonin të shiut. Unë urrej ato të... 300 1 1.0833
1010344 Ajo ka një buzëqeshje që, me sa duket për mua, më kujton kujtimet e fëmij... 333 1 0.6748
1010346 A është kjo jetë e vërtetë? Is this just fantasy? Kapur në një lumë vota... 376 1 0.9518
1010350 Megjithatë web e mendimit nuk ka creases të tillë dhe është më shumë si k... 270 2 0.9868
1010352 Me ardhjen e Dean Moriarty filloi pjesë e jetës sime ju mund të telefononi je... 228 4 1.1135
1010356 Shumë lumenj të kalojnë, por unë nuk mund të duket për të gjetur rrugën ... 270 1 0.8126
1010357 Shumë lumenj të kalojnë, por unë nuk mund të duket për të gjetur rrugën ... 188 1 1.0635
1010358 Njerëzit marrin gati, ka një tren që vjen. Ju nuk keni nevojë për asnjë ba... 243 4 0.9768
1010366 Një kor i lartë pika e energjisë një lirike si edhe energjia e muzikës. Në... 153 2 0.8990
1010371 Nuk ishte një fazë dhe një Avokatit deri në Massachusetts perëndimore dhe f... 390 3 0.9950
1010373 Ai ishte i përafërt rreth edges. Ai do të qenë në shkollë, por nuk përfun... 570 1 1.0725
1010374 Në përgjithësi, shumë nga këto objektiva janë shenjat më të lehtë në q... 477 2 0.9839
1010376 Në përgjithësi, shumë nga këto objektiva janë shenjat më të lehtë në q... 231 1 0.9955
1010377 Ka ende disa vende ku ju mund të merrni të gjithë ju mund të hani për një ... 497 3 1.0181
1010379 Ka ende disa vende ku ju mund të merrni të gjithë ju mund të hani për një ... 327 1 1.0362
1010380 Ata thonë se e drejta e pas Zoti krijoi njeriun, ai mori një brinjë prej tij ... 283 2 0.9350
1010384 Shumë njerëz e kufizojnë veten për udhëheqës i mërzitshëm, jeton e shurd... 372 6 0.8965
1010387 Qëllimi i kërkuesit e vërtetë është që të bëhet një urtë, ose njeriu ... 379 1 0.7765
1010388 Një tip tepër i zellshëm mund të jetë, për shembull, një individ me një ... 386 2 0.9449
1010390 Në kundërshtim me cant feministe, ka shumë gjëra ne mund të mësojmë nga p... 280 12 1.0040
1010391 Unë sinqerisht besoj se nëse gratë studim mësimet mashkull mbi konceptet e p... 339 2 0.9639
1010392 Jay bërë për mungesë të joshë në detyrën e tij duke pasur një histori d... 396 1 0.9853
1010394 Në vend të punësimin e punëtorëve gjatë hog vrasin ne pik dimrit dhe pasta... 418 2 0.9507
1010396 Për disa, rregullat e mirësjelljes mund të duket e vjetruar, bajat dhe i pane... 418 1 0.9576
1010399 Kur duke pasur parasysh rëndësinë kulturore të këtij interlude intrigues, n... 206 0 0.0000
1010400 Kur Billi Betty dhe ra në gjumë, ai eci poshtë në kuzhinë për të parë n... 416 1 1.0724
1010401 Ai arriti të hapë derën bufe me hundë e tij dhe e gjeti 25-qese kile-biskota... 285 1 1.0622
1010402 A është e ëmbël të ekzistojnë vetëm në mendje, ose që të dyja ekzistoj... 377 5 0.9536
1010403 Kur ne me fjalë të sweetest qenë ndonjëherë, ne jemi konceptues të qenë q... 278 7 1.0534
1010406 Webster zbulimit definon si: aftësinë për të kapur marrëdhënieve të fakte... 410 1 0.9839
1010408 Ka dy lloje të fibrave në muskuj tonë, e kuqe dhe të bardhë. Kur një atlet... 423 1 1.2525
1010410 Ideja e Mr Right ka kaluar poshtë mbi brezat që për çdo grua ekziston njeriu... 373 5 0.8673
1010412 Vërteta e çështjes është që ka shumë njerëz në dispozicion (dhe më shu... 291 4 0.9561
1010413 Shanset janë që ju do të takohen në përgjithësi më e keqe e tyre. Arsyeja... 309 3 1.0023
1010414 Çdo gjë që ne i mbajmë të dashur gjithashtu të zgjidhë në thelbin e saj ... 473 1 0.9317
1010415 Në gjuhën angleze, betimit është e domosdoshme për komunikim efektiv. Nëse... 228 1 1.0783
1010416 Ndryshe nga katër shqisat e tjera të vendosura në rajonet logjik e forebrain,... 256 2 1.2898
1010417 Kopshtarëve e di se si të rriten të lashtat top-notch. Ata të përcaktuar se... 306 4 1.0350
1010418 Më shpejt fëmijët tuaj të vlerësojmë vlerën e punës, më të suksesshme ... 373 3 1.0119
1010419 Unë e di se ideja e ngritjes i harmonishëm, fëmijët e zgjuar mund të friksh... 450 5 0.9231
1010421 Pas largimit nga furrë, pizza është feta dhe i praruar shpejt në një kuti k... 327 2 0.9265
1010422 Nuk ka ndarje fizike pas presje në feta, në mënyrë që buzë mund të injoro... 296 4 1.1404
1010427 Së pari, shtresa e bakes brumë në bukë, një ujë të ulët--materiale të k... 289 2 1.0627
1010428 Nga konsiderata compositional shtresa domate do të pritet të ketë një kapaci... 214 6 1.0890
1010430 Rrezatimi mund të përcaktohet saktësisht, në parim, në qoftë se ne e dinim... 430 2 0.9591
1010431 Rrezatimi mund të përcaktohet saktësisht, në parim, në qoftë se ne e dinim... 162 1 0.8591
1010433 Convection gjithashtu luan një rol të vogël për shkak të thinness relativ t... 464 1 1.0864
1010434 Convection gjithashtu luan një rol të vogël për shkak të thinness relativ t... 315 2 1.0639
1010435 Duke studiuar ftohje e gravitetit pica në mjedis pa anije kozmike, ne mund të ... 148 2 0.9886
1010436 Ne mund të ngjiten në fushën e hollë dhe të ftohta të gjeometrisë së pas... 257 2 1.0308
1010437 Çdo Artizanatit dhe çdo hetim, dhe gjithashtu çdo veprim dhe vendim, duket se... 452 2 0.9409
1010439 Ka ardhur koha për njeriun për të vendosur vetë një qëllim. Ka ardhur koha... 479 1 1.1708
1010444 Ne flasim për diçka të kryer dhe që mbante diçka, e diçka të udhëhequr d... 325 1 0.8301
1010445 Mendoni këtë: A është dashur të devotshëm nga zotat, sepse ai është i de... 471 3 1.0385
1010447 Ne te pritur për yjet që do të vijnë dush poshtë. Nga Moska në Mars, unive... 267 2 1.0705
1010448 Ne ishim duke luajtur damë. I përdorur të fëmijë e saj një herë në një ... 670 2 1.0265
1010449 Ne ishim duke luajtur damë. I përdorur të fëmijë e saj një herë në një ... 453 1 0.9785