Text #1010135

I hodhi poshtë këto përgjigje, në vend të kësaj, unë zgjodha diçka të ndryshme. Unë zgjodha pamundur. Unë zgjodha Rapture, një qytet ku artisti nuk do të frikësohen censor. Ku shkencëtar nuk do të jenë të lidhura me moralin e vogla. Ku e madhe nuk do të kufizohet nga të vogla! Dhe me djersën e ballin tuaj, Rapture mund të bëhet edhe qytetin tuaj.

—from BioShock, a game by 2K Boston

Active since May 9, 2018.
371 total characters in this text.

View Pit Stop page for this text

Leaders

View ranks through of 1
Rank Username WPM Accuracy Date
1. Volhosis (v... 66.90 96% 2018-05-09

Universes

Universe Races Average WPM First Race
Albanian 1 66.90 May 9, 2018